top of page

Ne hagyd veszni az 1%-ot!

Minden olyan magánszemély rendelkezhet adója 1 százalékáról, aki adózik, s jövedelemadóját határidőre, maradéktalanul befizeti, vagy részletfizetési, halasztási engedélye van. Ha az 1 százalékodat a Szárnyas Sárkány Hetére szánod, akkor bevallásodban a Nyírbátorért Alapítvány-t jelöld kedvezményezettként.

A Szárnyas Sárkány társszervezője, a Nyírbátorért Alapítvány az oda irányított 1 százalékokat (valamint az állam által hozzá tett, a felajánlásokkal megegyező összeget – ezért 1+1 %) évek óta a sárkányfesztiválra fordítja.

a Nyírbátorért Alapítvány adószáma 18796427-1-15

Ha már leadtad az adóbevallásod, de eddig nem nyilatkoztál, vagy adó-megállapítást kértél a munakadótól, akkor utólag is pótolhatod a nyilatkozatot, Legkésőbb 2015. május 20-ig kell az 1 % nyilatkozatnak a NAV-hoz beérkeznie. Az 1%-ról az EGYSZA elnevezésű lap segítségével lehet rendelkezni. A nyilatkozatot lezárt borítékba kell helyezni, a borítékra pedig rá kell írni az adózó nevét, lakcímét és adóazonosító jelét, és vagy az adóbevallással együtt vagy külön elpostázni a NAV részére az adóbevalláshoz meghatározott címre. Aki ügyfélkapun keresztül adja be az adóbevallását, az értelemszerűen az ügyfélkapun keresztül tudja beküldeni az 1%-ról szóló nyilatkozatát.

kapcsolódó hír
friss  hír
archivum
témák
No tags yet.
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
NEMZETKÖZI
UTCASZÍNHÁZI
FESZTIVÁL
INTERNATIONAL
STREET THEATRE
FESTIVAL
1993–2015 NYÍRBÁTOR  \\  HUNGARY
bottom of page